Noi ce vom mânca în viitor? De-a lungul timpului alimentația a suferit schimbări importante, iar azi ne confruntăm cu o adevărată dilemă în ceea ce privește alegerea unei diete adecvate.
Cercetători și specialiști în domeniul nutriției și alimentației vor analiza această temă, în cadrul Conferinței ”Dilema alimentației moderne: veganism sau nutriție care include și proteina animală?”
Va fi un eveniment mixt cu prezență fizică, dar si cu participarea online a unor speakeri din afara țării.
“Ce vom mânca în viitor?” este întrebarea care preocupă societatea actuală.
Resursele limitate, poluarea, creșterea populatiei si incidența bolilor metabolice au adus în analiză transformarea sistemului alimentar si dietele viitorului.
În cadrul dezbaterii vom analiza transformarea sistemului alimentar din perspectiva cercetării știintifice și a medicinei de precizie, dar și din perspectiva consumatorului și a dietelor pe care acesta și le asumă.
Vom căuta să înțelegem dacă veganismul este o alegere personală sau o condiție responsabilă pentru viitorul planetei?
Subiectele dezbătute în cadrul conferinței:
Invitați:
Anca Hâncu, Medic Nutriționist Metabolic Balance
Corina Zugravu, Medic Primar Igiena Alimentației și Nutriție, UMF Carol Davilla
Simona Carniciu, Medic Diabetolog
Dan Vodnar, Profesor Univ. Dr. USAMV Cluj, Prorector și Șef de Cercetare
Dr. Florin Ioan Bălănică, specialist în programe medicale personalizate
Florentina Opriș, prezentator TV, specialist în nutritie, sport și terapii alternative
Înscrierea la conferință se realizează prin completarea formularului de mai jos: